Haber

Melissa Vargas resmen F.Bahçe’ye döndü

A Milli Kadın Takımı’nın tarihi şampiyonluğunun başrol oyuncularından Melissa Vargas evine döndü. Yıldız voleybolcu sezonun geri kalan kısmında formasıyla mücadele edecek.

Yaz döneminde Filenin Sultanları ile 3 turnuvaya katılan ve 3 şampiyonluk kazanan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin’e transfer oldu.

Yıldız voleybolcunun Fenerbahçe’ye dönüp dönmeyeceği merak edilirken, sarı-lacivertli takımın Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Vargas’ın kadroya döneceğini açıklamıştı.

İstanbul’a geldi

Sakatlığı nedeniyle Çin kulübünde forma giyemeyen milli pasör, takımının şampiyonluğa ulaşmasının ardından Fenerbahçe’ye katılmak için İstanbul’a geldi.

F.Bahçe’den yapılan açıklama şu şekilde:

Geçtiğimiz sezon F.Bahçe Opet Kadın Voleybol Grubumuz ile lig şampiyonluğunu kazanan, A Milli Kadın Voleybol Takımımız ile Uluslar Ligi ve Avrupa şampiyonluğunu elde eden Fenerbahce Opet Kadın Voleybol Grubumuz, 2019 yılında 7 üzerinden 7 yapan grupta yer almaktadır. Olimpiyat elemeleri ve A Milli Kadın Voleybol Grubumuzun en değerli varlığı. İsimlerden oyuncumuz Melissa Vargas İstanbul’a döndü. Voleybolcumuz Melissa Vargas sezonun geri kalanında da Fenerbahçe Opet’in başarısı için var gücüyle çalışacak.

Ali Koç açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Vargas’ın dönüşünü ve transfer sürecini şu sözlerle duyurmuştu:

Melissa Vargas’ın transferi… Türkiye’de transfer 31 Ocak’ta sona eriyor. Biliyorsunuz Çin’de oynanıyor ve sonra bize geliyor. Melisa’nın ülkemize gelebilmesi için grubun final serisini 3-0 bitirip 30 Ocak’ta ligin sonuna gelmesini istiyorduk. Melissa Vargas’ın takımı 55 maçtır neredeyse hiç set kaybetmeden yenilmiyor. Ancak 55 maç sonunda takımı ilk yenilgisini aldı. Final serisi uzadı ve lisans sürecini tamamlama şansımız imkansız hale geldi. Voleybol Federasyonu ve teknik direktörlerimizin çabaları ve Vargas’ın menajerlik şirketinin de küçük bir desteği sayesinde Melisa Vargas’ın takıma geri döneceğini duyuruyorum. Lisanslama işlemleri tamamlandı. Halen sakatlığı var, oynamaya yeni başladı. İnşallah mart ve nisan aylarında bize katkı sağlar. Bu transferin maliyeti yüksek oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.

Kemerinin altında birçok başarı var

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Sultanlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Melissa Vargas, ay yıldızlı formayla da değerli başarılara imza attı. Vargas, 2023 yılında A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Uluslar Ligi ve Avrupa Şampiyonluğu sevincini yaşadı

habercumayeri.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu