Haber

Gölcük Belediyesi’nin En Keyifli Meclis Toplantısı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yerel yönetimler kapsamında meclis salonunda ağırladığı Değirmendere Müfit Saner İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri yerel yönetimler kapsamında Gölcük Belediyesi’ni ziyaret etti. Minik öğrenciler önce Belediye Meclis salonunda Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile meclis toplantısı yaptı. Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz ve beraberindeki sınıf öğretmenleri ile toplantıya katılan öğrenciler, yerel yönetimlerin işleyişine dair merak ettikleri konuları Önder Sezer’e sordu.

MECLİS SINIRLARI DERS SIRASINA DÖNÜŞTÜ

Minik öğrencilerle “En keyif aldığım meclis toplantısı” diyerek sohbet eden Önder Sezer, tüm soruları içtenlikle yanıtladı. Görüşmede Önder Sezer, Gölcük Belediyesi’nin çocuklara ve eğitime yönelik çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Lider Sezer’i dikkatle dinleyen öğrenciler, sorularının yanıtlarını not almayı da ihmal etmedi.

BELEDİYE BİRİMLERİNİN İŞLERİNİ ÖĞRENDİLER

Meclis toplantısının ardından Okul Müdürü Ramazan Açıkgöz, sınıf öğretmenleri ve öğrenciler Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in makamına konuk oldu. Öğrenciler ve öğretmenler kendilerini ağırlayan Önder Sezer’e çiçek takdim ederek teşekkür ettiler. Daha sonra öğrenciler Gölcük Belediyesi birimlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu